@
0
notes
beneipeter.com: én inkább arra lennék kíváncsi, hogy a jobbik szavazók között vajon tényleg

turulfeszek:

a cigány-élmény messze nem annyira elvont dolog. gyakorlatilag az egész országban beszerezhető, nem kell ahhoz Borsodba menni. rablás, lopás, garázdaság, könnyű testi sértés, súlyos testi sértés - ezekhez mind személyesen nekem vagy közvetlen környezetemnek volt szerencséje cigány produkcióban. a cigánybűnözés terminus messze a Jobbik legerősebb hívószava, enélkül csak egy MIÉP 1.01 lennének, ahol ifj. Hegedűs értekezik a galíciai topikról. (a Kuruc is a mainstream médiában álszent módon tálalt cigány-témával futott fel, a sors fintora, hogy az így megszerzett közönségnek aztán már el tudják adni a zsidós-izraeles kontentet is - a píszí cinikus bosszúja.)

ojjajjajj, azt én egy nagyon veszélyes és hamis értelmezésnek érzem, ami jobbos (és népi balos) konszenzusként kezd kibontakozni, hogy az egész cigánykérdést az erőltetett libsi píszí (milyen píszí volt Magyarországon, bazmeg? lófasz), a média/közélet álszenteskedése okozta, és az sokkal károsabb, mint a telivér, egészséges cigányozás.

a píszít lehet nem szeretni (nota bene: én sem szeretem), de azt mondani, hogy káros meg bűnös volna, szerintem derekas faszság.

a maszoposok szeretnék a fidesz nyakába varrni a jobbikot cigányostul, a fideszesek meg a maszop/szadesz nyakába, és közben mindkettejük keze benne van, könyékig, mint mindig.


KLSSZ VRS CVKL

Kávé, cigi, downhill.

 

Előzmények: http://nuz.tumblr.com

Következmények: Index.hu

+blip.fm/ujpeter/
+twitter.com/ujpeter
+szalka.blog.hu
+Művelt Alkoholista
+Zsákolj te is, Csőrike!